Ümraniye Zemin Kaplama

Ümraniye Zemin Kaplama

Beton zeminlerin daha güzel görünmesi ve emniyetli olması için kaplama uygulanır. Ümraniye zemin kaplama seçenekleri arasında en popüler olan epoksidir. Epoksi, kimyasal bir reçinedir. Epoksi zemin kaplaması için iki bileşen kullanılır. Reçine ve sertleştirici madde. Reçine ile sertleştirici madde aynı oranda dağıtılarak iyice karıştırılır. Isı ile sertlik kazanan epoksi, kimyasal maddelere karşı çok dayanıklıdır.

Darbelere, sürtünmelere, aşınmalara, kimyasallara, asit ve su bazlı maddelere dayanıklı olması epoksi zemin kaplamaları daha cazip hale getirmiştir. Hijyenik bir zemin elde etmek için epoksi tercih edilebilir. Tozuma yapmadığından ve diğer özelliklerinden kaynaklı olarak ilaç depolarında, sağlık alanlarında, eczanelerde, hastanelerde, ameliyathanelerde genellikle epoksi zemin uygulandığını görmek mümkündür.

Ümraniye Epoksi Zemin Kaplama Firması

Yaşanılan alanlardaki zeminler kullanım durumuna ve ihtiyacına göre düzenlenmelidir. Yıllar öncesinde düzenlenmiş olan zeminler günümüzde değiştirilmelidir. Yıllar öncesinde bilinmeyen veya bulunmayan maddeler nedeniyle zeminlerde klasik maddeler kullanılmaktaydı. Ümraniye epoksi zemin kaplama firması uygulamaları ve faydaları hakkında bilgi edinilince herkes zeminlerini değiştirmek isteyecek. Zeminler, ayak basılan, mikrobun fazla olduğu alanlardır. İnsan sağlığı ve güvenliği için zeminlerin doğru maddelerle kaplanması şarttır.

Zeminler için doğru ürün çeşidinin bulunması için detaylıca bir inceleme yapılmalıdır. Yapılan incelemeler ve keşifler neticesinde birçok alanda epoksi uygulamasının yapılabileceği gerçeği ortaya çıkmaktadır. Epoksinin çeşitleri olması hemen hemen her alana uygulanabilir olmasını sağlar. Ayrıca renk yelpazesinin geniş olması tercih edilirliğini artırır.

Ümraniye Zemin Kaplama

Ümraniye Güvenilir Epoksi Zemin Kaplama Firması

Zengin çeşitliliğe sahip olan epoksi, her alana uygulanmaktadır. Ümraniye güvenilir epoksi zemin kaplama firması, öncelikle zemin incelemesi yapmaktadır. Kaplamanın nereye yapılacağı ve zemin türü çeşidin belirlenmesi adına önemlidir. Doğru epoksi çeşidinin belirlenmesi zemin sağlığı ve kullanımı adına dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Bir ev zeminine uygulanacak epoksi ile kimyasal madde üreten bir fabrikaya uygulanacak olan aynı olamaz.

İnternet üzerinden epoksi çeşitleri hakkında bilgi edinmek mümkündür. Fakat doğru çeşidi seçmek için uzman firmadan yardım almak daha doğru olacaktır. Epoksi çeşitleri şunlardır:

  • Şeffaf epoksi kaplama
  • Portakal kabuğu desenli epoksi kaplama
  • 3 boyutlu epoksi kaplama
  • Self-levelling epoksi kaplama
  • Anti-statik epoksi kaplama
  • Metalik epoksi boya
  • Epoksi boya